Els gols de Jofre Carreras, amb dedicatòria

El davanter de l’Espanyol Jofre Carreras ha hagut d’afrontar el dur tràngol de perdre en poc temps als seus pares: a la pèrdua de Cristina Pagès, que ens va deixar fa a penes dos mesos, cal afegir la de Lluís Carreras, desaparegut a l’octubre de 2022 després d’una llarga malaltia. Dos comiats dolorosos per a un jove de la seva edat, que estava a més molt apegat als seus progenitors. En el passat partit davant el CD Tenerife, l’afició perica i tota la plantilla van abraçar al futbolista en un homenatge abans certament emotiu. En declaracions a ‘La Vanguardia’, Jofre Carreras reconeix que “és impossible que no m’afecti el que m’ha passat. A tothom l’afectaria. A més va passar el que va passar amb el meu pare fa un any. Però dins del vestuari m’evadeixo. Els meus companys m’ajuden i el futbol és el que em fa feliç. Vaig millorant dia a dia. Si jugar al futbol és una teràpia? Sí. És com una via de fuita. Quan estic en el camp, només penso en el joc, a ajudar a l’equip. A més d’una motivació em serveix per a evadir-me. I gaudeixo”. I afegeix: Tinc sort de tenir gent que em vol. Em vaig emocionar molt amb l’homenatge. Aquí vaig poder veure que no estava sol. Era molt recent tot i ho vaig viure molt més. Estic molt agraït perquè em vaig adonar del que em vol la gent”.

“Vull parlar de la meva mare per a no oblidar-la. Crec que estaria orgullosa de mi”, diu Jofre Carreras

Jofre Carreras explica que “tinc clar el que vull. La meva mare volia l’ascens tant o més que jo. Ella estava il·lusionada. Així que en aquest moment no em podia ensorrar. Ho vaig fer per mi, egoistament, però també per ella i pels meus companys. Jo em trobava bé físicament i creia que podia ajudar a l’equip”. El gironí ha recorregut a ajuda professional per a afrontar aquest tràngol: “Ja abans de ser aquí, en el Mirandés, quan va passar això del meu pare, parlava amb el psicòleg del club i mantenia xerrades totes les setmanes. Jo no m’amago, és una eina que està per a utilitzar-la i que a mi m’ha anat bé. Ara la psicòloga m’està ajudant. El club el posa per a ajudar, a mi em funciona i no haig d’amagar-me per això. Per a superar uns certs problemes has de parlar-los amb naturalitat. Jo tenia una relació molt especial amb la meva mare. I vull parlar d’ella per a, d’alguna forma, no oblidar-la. Crec que estaria orgullosa de mi per fer-ho així”. I en ells cada vegada que marca un gol: “A qui li dedico els gols? Als meus pares. Als dos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *