Jofre Carreras: “No han estat setmanes ni mesos fàcils”

Tornar a veure somriure a Jofre Carreras suposa una de les imatges més reconfortants dels últims temps en clau Espanyol. Al jove extrem blanc-i-blau li ha tocat afrontar en poc temps dos tràngols personals realment durs, terribles per a un noi de la seva edat, per la qual cosa cal celebrar tornar a veure en el seu semblant la satisfacció reflectida per haver tornat a recuperar la seva millor versió sobre el verd.

El seu concurs va ser clau en el triomf davant l’Albacete Balompié, formant una societat gairebé perfecta amb Nico Melamed, amb qui manté un enteniment gairebé perfecte en el terreny de joc, alguna cosa que va redundar en benefici dels interessos d’un equip el blanc-i-blau que tornarà a necessitar-los aquest divendres en la cita de Butarque davant el CD Leganés. Un partit clau per a l’objectiu de l’ascens que tenen fixat en la seva ment els futbolistes pericos.

A dos dies d’aquest gairebé Leganés – Espanyol que pot ser decisiu hem tingut a Jofre Carreras en roda de premsa analitzant la situació de l’equip en LaLiga Hypermotion. D’entrada, ha parlat de la seva situació personal, que evidentment no és senzilla, i de com el futbol està servint-li com a via de fuita: “Ajudar a l’equip amb número i gols sempre està bé. Ja que preguntes per com estic és evident que no han estat setmanes ni mesos fàcils, per sort tinc gent que em vol molt i el grup és una família, estic molt agraït pel suport del club, de la gent i els companys, per sort tinc gent que em vol molt i cada dia que passa vaig millorant”. “Quan estic entrenant i joc és una manera d’evadir-me, dins i fora intento pensar només en el futbol, és una manera d’escapar-me i ser feliç. Dins del camp soc feliç i no tinc problema a evadir-me”, reconeix.

Ara que queden 8 partits per a acabar la competició, arriba la cita davant el Leganés, que per a molts és primordial: “Com tots, com qualsevol altre. És cert que és un gran equip però tenim clar el nostre objectiu, ho sabem tota la temporada. S’acosta el final i sembla que comptin més els punts però no és així, valen igual. Sortirem a guanyar com sempre, encara que sabem que és un gran equip”. Qüestionat pel paper de Manolo González en el canvi evidenciat l’últim mes, explica que “quan hi ha un entrenador nou la gent dona un plus, té il·lusió; intentem fer com sempre, fer-ho tan bé com sigui possible. La seva manera de jugar tal vegada dona més solucions, però sempre hem tingut clar el nostre objectiu i anem per ell”. Per a molts, el vist amb l’Albacete és la confirmació de com resa el lema promogut pel club, cal lluitar fins al final: “En aquesta categoria no hi ha partit fàcil, està tot estret a dalt i a baix, cal lluitar cada partit fins al final. Dins del camp hem de creure, i és el que hem d’intentar fer cada partit”. El seu gol va ser mostra de l’important que és l’atreviment en aquest tram de curs: “Manolo sempre ens demana que siguem atrevits, que ens atrevim a fer les coses; en aquestes altures de la temporada entren altres coses i ja no és tot estratègic i tàctic, però és clar que hem de ser atrevits. Per sort tenim un gran equip i tenim qualitat per a fer-ho, tal vegada l’atreviment és un punt clau”. “Pressió tenen tots els equips; nosaltres sabem que tenim una responsabilitat igual que ells però hem de lluitar fins al final i creure en les nostres possibilitats, hem d’intentar aconseguir l’objectiu”, ha respost Jofre Carreras qüestionat per si als rivals en aquest tram final de curs poden veure’s afectats per la pressió de jugar davant l’Espanyol . Per a acabar, ha estat qüestionat si en aquest tram decisiu podem viure el moment Jofre Carreras a l’Espanyol: “Esperem que sí, treball perquè sigui així. Com a jugador de la casa per a mi és un orgull vestir la samarreta. Treball per a aquests moments”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *