Gragera: “No podem estar sempre amb el mateix discurs: les paraules al final poc compten”

El mig centre de l’Espanyol José Gragera ha parlat aquest dimecres en el twitch de Javier de Haro, en una conversa en la qual s’ha tractat de la cita del dissabte davant l’Elche CF i de les opcions d’ascens de l’equip. L’asturià, un futbolista que compta amb el suport unànime de la graderia, reconeix d’entrada que “soc un xaval molt normal al qual li agrada el treball i l’equip, sempre tracte de donar el millor de mi, és el que és a la meva mà poder fer. Al final, considero que sempre que he tingut oportunitat d’estar en el camp he donat el millor de mi i la gent es queda amb aquestes coses”. José Gragera, que ha aconseguit per fi fer-se amb un lloc en l’onze, admet que “estic gaudint del que tot futbolista vol, confiança i minuts”. En poc més d’un any, ha tingut quatre entrenadors, alguna cosa que considera “atípic. Els entrenadors últimament sembla que en el món del futbol van i venen més ràpid. La situació ha estat estranya des de la meva arribada, però cal acceptar-ho i toca assimilar-ho”.

José Gragera explica què va passar diumenge passat davant l’Andorra: “La pressió és una cosa que és aquí i hem de saber solucionar, davant l’Andorra es va veure a l’equip més tensionado i espès. Estic en contra que hagi estat una mica d’actitud; seríem idiotes si algú no pretén l’objectiu de pujar a Primera, és una cosa que es relaciona més amb el tema de pressió, quan estàs sotmès a aquesta pressió no actuen de la forma que voldries. Però cal saber dominar-la. No podem donar-li tornades tot el dia al que va passar, l’analitzem i cal passar pàgina”. L’asturià, que desvincula aquesta pressió de la presència massiva de públic en la graderia, insisteix que ja de poc serveix parlar davant els micròfons, és el moment de plasmar-lo en el verd: “No podem estar sempre amb el mateix discurs, no hi ha una altra manera de dir les coses, poc més podem demanar a l’afició que no sigui realitzar-lo en el camp, al final les paraules poc compten”. José Gragera va viure una etapa amb Luis Miguel Ramis en què a penes tenia minuts en el primer equip de l’Espanyol : “Són processos i etapes, nunco l’havia experimentat i m’ha fet créixer, no vaig deixar de creure i això em va fer que quan va arribar l’oportunitat estigués demostrat. No li vaig preguntar per què no jugava. Quan jugues no demanes explicacions a ningú i quan no jugues també ha de ser així”.

Prudent davant el tema de l’arbitratge

José Gragera insisteix que davant l’Andorra , va ser objecte de penal: “com a jugadors que arribem poques vegades a l’àrea és difícil que ens deixem caure en aquestes situacions, per això em costa molt tirar-me, a mi m’impedeixen rematar, les imatges són aquí. No cal donar-li moltes voltes perquè no es va xiular i poc cal fer. El que em sembla més estrany és que no cridessin a l’àrbitre al VAR, va ser tot molt ràpid i estrany, i em va fotre bastant. Últimament ens està caient creu la moneda… No m’agrada valorar perquè són temes que ja han passat, però no estem en una situació per a poder parlar lliurement del tema, les meves opinions es queden en el meu fòrum intern. Cal tenir una certa cura en quins temes ens fiquem nosaltres. No sé fins a quin punt em pot perjudicar i no vull ficar la mà en la paella que està cremant, la gent ha d’entendre la situació que vivim, no és grat i quedant els partits que queden que un jugador pugui estar assegut en la graderia per dir alguna cosa”.

Gragera: “Cal afrontar cada partit com si fos l’últim”

Qüestionat per l’Elx i si l’equip juga millor fora de casa que a l’Stage Front Stadium, insisteix que “ara no cal mirar dinàmiques, cal afrontar cada partit com si fos l’últim, cal centrar-se en el treball que és el que ens donarà menjar en el partit. Aquest cap de setmana tenim una gran batalla davant l’Elx i cal donar un cop damunt de la taula, és clar”. Gragera insisteix que el grup només pensa a acabar el curs en una de les dues primeres places: “Si no tens aquesta fe cega a aconseguir alguna cosa no ho aconseguiràs. Tothom vol pujar, i ens equivocaríem si no pensem a ascendir directe. Gragera té en bon concepte a Manolo González, del qual destaca: “Ha arribat amb molta força i energia, sap el que ens juguem i per a ell també és una oportunitat, està molt focalitzat en l’objectiu i amb ganes d’aportar, ens està donant el que necessitàvem, ens està aportant molt”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *