Joselu segueix sense recordar-se de l’Espanyol i només pensa en el Madrid

En teoria, el Real Madrid ha de decidir en breu què fer amb el davanter cedit per l’Espanyol Joselu Mato. Suposadament, el préstec del futbolista, que no va voler desaprofitar la possibilitat de començar una segona etapa al Bernabéu després del descens d’un Espanyol amb el qual es plantejava jugar en Segona, finalitza el mes vinent de juny, encara que la realitat és que el préstec no deixa de ser una venda encoberta que el club blanc executarà amb tota seguretat. No obstant això, el futbolista, cada vegada que és preguntat pel tema, envia pilotes fos i es refereix a la seva continuïtat al Madrid com una possibilitat més que espera que no s’acaba aquesta temporada. Així, en declaracions a ‘El Desmarque’, Joselu Mato, qüestionat per si tenia alguna informació respecte a la possibilitat que l’equip blanc el comprés, va assenyalar que “no m’han dit res” pel que se centra en continuar treballant per a “fer el màxim possible per a ser aquí”. Joselu no amaga que per a ell és un somni “haver jugat” en l’entitat madridista, i que havent-hi aquesta possibilitat, desitja poder quedar-se “molt més temps”.

La sortida de Joselu de l’Espanyol al Madrid, un “negoci” que segueix sense entendre’s

La passada temporada, a l’Espanyol , Joselu no va poder evitar malgrat sumar 17 gols el descens de l’equip blanc-i-blau; és més, va ser un dels assenyalats per una baixada en el seu rendiment en la part decisiva del curs, atribuint-se-li fins i tot una actitud indolent sobre el camp. El Reial Madrid li va donar l’oportunitat de sortir, en part gràcies a una estranya mostra de generositat d’un Espanyol que no ha obtingut de moment cap benefici de posar tot tipus de facilitats a la marxa del davanter; es va parlar de l’establiment d’una via per a donar preferència a l’Espanyol davant la possibilitat d’obtenir algun cedit procedent del filial blanc, però passats dos mercats, cap d’aquestes suposades opcions ha fructificat. Un “negoci” ruïnós en tots els aspectes per a l’Espanyol, que va deixar marxar a un futbolista top a un preu irrisori, sense rebre tampoc compensacions en forma d’actius esportius, descapitalitzant de gol la plantilla.

Joselu no ha perdut l’olfacte golejador des de la seva sortida de l’Espanyol

Mentrestant, Joselu, aliè totalment a tot el que està succeint en l’Espanyol, club que al cap i a la fi legalment posseeix els seus drets, en un any especialment dur per a tots, ha sumat en el Real Madrid 38 partits, 13 d’ells en l’onze titular per a marcar 14 gols; amb la selecció, porta que se li va obrir gràcies a l’oportunitat que li va donar l’Espanyol en fitxar-ho de l’Alavés, ha disputat un total de nou encontres des que debutés amb l’absoluta davant Noruega, anotant 5 dianes per als de Luis de la Fuente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *