Entrades per al Leganés – Espanyol: així és el procés d’inscripció

Divendres que ve 12 d’abril, el RCD Espanyol disputa, davant el CD Leganés en l’Estadi Municipal de Butarque, el partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga Hypermotion. L’entitat perica, davant la previsible alta demanda d’entrades i la poca disponibilitat de la zona visitant, el Club posa en marxa un procés d’inscripció exclusiu per a socis, per a aquest desplaçament. Segons s’explica, aquest procés consistirà en la realització d’un sorteig entre totes les inscripcions per agrupacions o individuals, on es generarà un número d’ordre amb la mitjana dels números de soci de tots els inscrits en cada agrupació.

Aquests són els passos a seguir, tal com apareixen reflectits al web oficial del club:

  1. El soci pot realitzar una inscripció INDIVIDUAL o COL·LECTIVA
  2. El soci que realitzarà la inscripció, haurà d’accedir al mòdul DESPLAÇAMENTS de la seva Àrea Personal.
  3. Revisar el correu electrònic que tenim registrat en el menú de l’esquerra, apartat ‘Actualitza les teves dades’. Si no és correcte, modificar i guardar.
  4. Anar al menú ‘Desplaçaments’ en la part superior i seleccionar el partit davant el CD Leganés.
  5. El soci que inicia la inscripció serà el cap de grup. Això vol dir que, en el cas que els toqui les entrades, es fa responsable del pagament total i lliurament de les entrades a la resta de membres del grup. La inscripció es realitza amb CLAU i PIN de tots els membres i les entrades seran personals i intransferibles. Es podran inscriure fins a 4 socis en una mateixa inscripció.
  6. Una vegada realitzada i guardada la inscripció per agrupació, es generarà un número amb la mitjana dels números de soci inscrits en l’agrupació. Si la inscripció és individual, el número d’ordre correspondrà al número de soci.
  7. Aquest número d’ordre serà el número de referència per al sorteig.

El procés d’inscripció estarà obert el dilluns 8 d’abril de 10 hores a 23:59h. El sorteig serà efectuat el dimarts 9. El club contactarà amb el soci que hagi realitzat la inscripció individual o de l’agrupació col·lectiva, indicant els passos a seguir.

Cal tenir en compte que els socis que desitgin assistir junts al desplaçament han de realitzar la inscripció en una única agrupació. Una vegada validat i inscrit, el soci no podrà realitzar una segona inscripció, però sí que podrà, durant el període d’inscripció, cancel·lar, editar o afegir, un membre a l’agrupació. Una vegada tancat el període d’inscripció, i en el cas que hagi tocat l’entrada a tota l’agrupació, es comprometen a pagar i seguir endavant amb el procés de compra posterior.

És important que els membres que inscrigui estiguin segurs que realitzaran el desplaçament. Si una vegada realitzat el sorteig, i adjudicades les entrades, alguna persona dins de l’agrupació demana anul·lació, es desestimarà l’agrupació completa i lliurarem les entrades a la següent agrupació per número d’ordre de la llista d’espera. Les entrades seran personals i intransferibles a nom dels socis inscrits i no es poden realitzar ni canvis ni modificacions de nom una vegada tancat el procés d’inscripció.

El club posa uns exemples concrets perquè serveixin de referència:

Agrupació col·lectiva:

INSCRIPCIÓ 3 SOCIS: Núm. DE SOCI INSCRITS 1.000, 2.000 i 2.500: Es realitza suma dels números de soci i es divideix entre el nombre de membres. 1000+2000+2500= 5.500 /3= 1.833 aquest seria el número per al sorteig.

Inscripció individual:

Núm. DE SOCI 1.000, aquest seria el número d’ordre per al sorteig.

Per a qualsevol consulta, el club posa a la disposició dels interessats el mail tickets@rcdespanyol.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *