Les reaccions al tuit sobre el pla de treball setmanal de l’Sporting de Gijón

El CM de l’Sporting de Gijón inclou en el pla de treball de la setmana de l’equip blanc-i-vermell la disputa de l’anada de la final del play-off, com si haguessin eliminat l’Espanyol.

L’Sporting de Gijón, malgrat que té coll amunt seguir endavant en el play-off d’ascens -per eliminar l’Espanyol hauria de vèncer per dos gols de diferència- ha decidit no rendir-se. Almenys, el gestor de comunitats que porta les seves xarxes socials de l’Sporting de Gijón ha optat per publicar un missatge al seu compte de Twitter oficial que ha servit per elevar l’ànim d’una afició asturiana que havia quedat tocada després del 0-1 d’ahir, i que ha generat reaccions de diferent tipus entre l’espanyolista. Des del plànol perico, es considera una provocació i un brindis al sol.

 

En concret, les xarxes socials de l’Sporting de Gijón publiquen un pla de treball setmanal on apareixen programats els entrenaments posteriors al partit de tornada a l’Stage Front Stadium,  i atenció, el partit d’anada de la final del play-off, amb un rival per determinar, donant per fet que eliminaran l’Espanyol. Sigui com sigui, es tracta d’una manera curiosa de motivar l’equip blanc-i-vermell i la seva gent, de llançar el missatge que no es rendeixen, i ha de servir com a toc d’atenció sabent que l’Espanyol no pot confiar-se i ha de rematar el treball dijous.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *