L’Espanyol Femení ja pensa en el playoff d’ascens

El RCD Espanyol Femení va sofrir una duríssima derrota davant el líder de la categoria en aquesta Segona RFEF, l’FC Barcelona ‘B’ Fem. El conjunt dirigit per Juan Ignacio Ibarra va aguantar bé les envestides de les culers, que van dominar en tot moment la trobada. No obstant això, entre la primera i la segona part no va haver-hi similituds. En la primera meitat l’equip va resistir el control absolut de pilota per part del FC Barcelona ‘B’, però en una jugada aïllada, les jugadores blanc-i-blaves van demanar en l’últim minut un penal per mà.

Després d’anar-se’n al descans amb un possible penal amb zero a zero en el marcador -altre més en aquesta primera RFEF per al RCD Espanyol-, les jugadores periques van sortir en la segona meitat a disputar l’enfrontament i van encaixar gol massa ràpid, sent això definitiu perquè l’FC Barcelona ‘B’ Fem fos una piconadora i quedés el partit, finalment, en 5-0 per al conjunt local.

La classificació està que crema per a saber els rivals en playoff

L’Espanyol és el primer classificat i d’aquí ja no es mou. No obstant això, ja sabem quins equips acompanyaran a les periques en aquest play-off –Osasuna Fem, AEM Fem i Alhama ElPozo Fem-. El que no sabem -i això és l’emocionant- és saber el lloc en la classificació en la qual quedaran els tres equips restants, ja que Osasuna i AEM estan empatats a punts i Alhama ElPozo està un punt per darrere.

El play-off queda en ‘Estand-by’ fins a la pròxima jornada

Com s’ha comentat anteriorment, millor esperar que acabi l’última jornada per a saber el rival directe de l’Espanyol en la primera fase i, si s’aconsegueix passar, esperar en l’altra eliminatòria al rival final -a doble partit- per a ascendir a la Lliga F.

El que sí que podem comentar és que l’Espanyol, en acabar en primera posició del play-off, tindrà sempre la volta en la CE Dani Jarque, tant en el primer enfrontament com en l’enfrontament final si s’aconsegueix passar.

Pròxim partit

L’últim partit del campionat regular en aquesta primera RFEF Iberdrola serà davant l’Atlètic de Madrid B Fem en la CE Dani Jarque. L’enfrontament es disputarà el dissabte 27 d’abril a les 19.30 hores i, malgrat no jugar-se res tots dos equips, serà un partit perquè l’Espanyol Femení provi coses o per a donar descans a jugadores de cara a començar el play-off.