Lluita fins al final! Nou lema de l’Espanyol per als principals equips del club

El RCD Espanyol treballa dia a dia en la idea de pujar a l’anhelada primera divisió i en l’ascens del RCD Espanyol Femení a la Lliga F. De fet, el club perico ha emès un comunicat amb un vídeo on mostra l’ambició i l’esforç de continuar lluitant fins al final, com el seu propi eslògan indica.

A continuació, el comunicat íntegre del RCD Espanyol:

“Arriba la recta final de la temporada i els principals equips del RCD Espanyol aspiren a aconseguir els seus diferents objectius. Si alguna cosa identifica als pericos és el seu esforç, la seva rebel·lia, la seva passió i la seva fe a aconseguir les metes més complicades. Com resen diferents càntics de la graderia: “Lluita fins al final!”. Aquest és un crit d’ànim, d’alè, molt present en l’imaginari col·lectiu dels pericos i sintetitza la voluntat de no rendir-se i mai defallir per molt complicat que pugui semblar.

El club posa en marxa una campanya esportiva amb l’ànim d’empènyer als nostres principals equips a aconseguir els seus objectius. Els ascensos del primer equip masculí i del femení, la possibilitat de colar-se en el play-off de l’Espanyol B i la lluita pel títol de lliga del Juvenil A són alguns dels reptes que el club té per davant sense oblidar a tots els equips del nostre futbol basi masculí i femení que entren en l’última batalla.

Pericos, periques, ja ho sabeu: “Lluita fins al final!””.

El vídeo complet, aquí

A més, us vam mostrar el vídeo perquè el pugueu gaudir, on Manolo González comença amb un “jo penso que la gent de l’Espanyol té un sentiment fort”.

https://www.youtube.com/watch?v=k_8sin0uml0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *