Luis Miguel Ramis parla per primera vegada de la seva etapa blanc-i-blava i la seva marxa de l’Espanyol

El passat 12 de març Luis Miguel Ramis era destituït fulminantment com a entrenador del RCD Espanyol. Els últims resultats de l’equip sota la direcció de Ramis van animar als responsables de l’entitat a executar una decisió amb la qual s’havia especulat en l’entorn ja des de feia temps, des que va haver-hi constància que ni la proposta de joc ni els resultats aconseguits des de l’arribada de Ramis eren els idonis per a aconseguir l’objectiu de l’ascens. Ho va fer fet oficial el club amb un breu comunicat en la seva pàgina web, que va ser acollit amb satisfacció generalitzada per un entorn que ja portava temps reclamant la seva marxa.

“Ha passat el que passa en molts equips, ni més ni menys, entren uns i surten uns altres”, afirma Ramis sobre la seva marxa de l’Espanyol

Fins ara no havíem pogut escoltar a Luis Miguel Ramis parlar sobre la seva marxa de l’Espanyol, ja que no es va acomiadar ni del club ni de la seva afició fent seguir alguna fórmula; ha estat avui quan ‘El Chiringuito’ de ‘MEGA’ ha pogut preguntar a Ramis sobre el succeït; ha estat una reflexió breu que no reflectia massa emoció, limitant-se a expressar que està “tot en ordre, tot bé, amb ganes de descansar i a l’estiu valorar possibilitats. Ha passat el que passa en molts equips, ni més ni menys, entren uns i surten uns altres. El que estem veient amb Zaragoza i Tenerife? Aquesta és la Segona divisió, de decidir-se en les últimes jornades, està molt igualada, serà bonic”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *