Manolo González: “Hem de sortir davant el Burgos CF amb el ganivet entre les dents i a mossegar des del minut un”

El míster del RCD Espanyol, Manolo González, ha respost a les preguntes del smitjans a la roda de premsa prèvia al partit corresponent a la jornada 33 de La Lliga Hypermotion, que es disputarà demà divendres a les 20.30 hores entre el Burgos CF i el RCD Espanyol en l’Estadi del Cultivable.

Manolo González ha estat preguntat per les possibilitats de Martin Braithwaite d’entrar en la convocatòria: “Ahir no va estar per un tema si es fes un tractament per a intentar millorar al més aviat possible. No és que no ho vulgui dir, però després de l’entrenament sabrem sensacions. Tenim alguna opció que estigui demà, però hem de ser conseqüents i hem de pensar més enllà. Pensarem en els nou partits que queden encara”.

Sobre el paper, l’Espanyol és superior al Burgos CF

“És un partit bonic i complicat. A Burgos porten una temporada molt, molt bona. Les coses bones que tenen les amortitzen molt i les dolentes les amaguen. Serà molt complicat. Sobre el paper estem millor que ells en la classificació, però no significa res. Hem de sortir sent valents, amb el ganivet entre les dents i a mossegar des del minut un”.

Recupera efectius per al partit davant el Burgos CF, què pot aportar cada jugador?

“Tenir opcions de cara a canvis o a sortir d’inici és el prioritari. La idea és adaptar el sistema sense variar jugadors. Aquesta és la idea, un equip que sigui equilibrat. Si la cosa no funciona bé al principi, poder tocar el sistema. Jugadors ben oberts a banda sempre tenim, ja sigui un o dos, en la mateixa banda i, depèn de l’acció del joc, fins i tot un altre que pugui partir des de l’interior”.

Gols encaixats a pilota parada

“Portem treballant pilota parada des que arribem. Ho estem intentant treballar i millorar. Quan arribes nou a un lloc, són coses i matisos que has de millorar. Però cada dia el repetim i el treballem perquè no torni a passar això de l’altre dia”.

Com se li fa mal al Burgos

“Si fa fred, millor, així correm més -riu-. Hem de ser valents i tenir personalitat. Un partit de futbol es decideix per detalls. El Burgos CF fa coses bé, però nosaltres també”.

Dilema en la porteria

Fernando Pacheco ja està bé. Està en condicions d’anar convocat i de jugar en cas de decisió meva. En principi estem contents amb Joan García. És bona notícia que estiguin els dos i que es barallin per competir. La competència et fa millor. Que estrenyin els punys per a ser titulars i que competeixin cada setmana”.

Com se sent des que és entrenador de l’Espanyol

“Des del primer dia sempre m’he sentit molt volgut, valorat i com a casa. He tingut la fortuna de trobar-me amb grans persones que m’han ajudat molt. I ara, des que estic en el primer equip, s’ha accentuat encara més”.

Recupera a Calero i Rubén Sánchez

“Han treballat normal durant la setmana. Tenim ara l’últim entrenament, que esperem no passi res. En principi han tolerat bé la setmana. Estan per a viatjar a Burgos i ajudar a l’equip en el que faci falta i en la mesura que sigui possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *