Manolo González: “Ens ha faltat aquest punt de qualitat que tenim, però que avui no hem trobat”

Manolo González ha comparegut en roda de premsa després del partit disputat entre el Burgos CF i el RCD Espanyol en aquesta jornada 33 de LaLiga Hypermotion. El míster nascut a Lugo porta cinc dels últims nou punts des que s’ha fet càrrec de l’equip perico i les sensacions per a l’aficionat perico és que a poc a poc es van notant canvis, però que no són suficients per a aconseguir l’objectiu.

Ja en sala de premsa, el míster perico respon a la pregunta si està decebut amb el partit: “Jo tinc decepció per no guanyar. És un rival molt difícil. Fem coses bé, però després tenim contres que ens posen en perill i això l’hem de millorar urgentment. Hem arribat 10-15 vegades amb centres clars i res. Hem de finalitzar les jugades”.

Falta de finor en definir les ocasions

“Ens ha faltat això. Quan tens un partit com aquest, amb tantes contres, les teves has d’acabar-les. Ens ha faltat aquest punt de qualitat que tenim, però que avui no hem trobat. Has de definir per a no oferir contres”.

A l’equip li ha costat entrar en el partit

“El primer és que el rival juga. És un bon equip. Quan l’equip ha estat estable, quan hem trobat una mica de criteri, hem trobat espais. Però ens falta en els tres quarts de camp. És alguna cosa nostre de cap, de tenir aquesta calma. I això que, torno a dir, el rival és un rival potent i molt bo que fa que les coses siguin difícils”.

El missatge en el descans

“Un dels missatges era que calia acabar les contres i fer èmfasis en les vigilàncies, perquè ells corrent són molt bons. Hauríem d’haver estat més actius en les accions defensives, que penso que ells han estat més actius guanyant aquestes segones jugades, que penso que ha estat la clau en la primera meitat”.

És qüestió de precisió o de trobar espais?

“Ocupar espais no, hem trobat espais. El problema són els últims metres. La presa de decisions és el problema. No vam estar bé ni el dia del Tenerife ni avui a Burgos i això també et condiciona el partit. Sí que és cert que el Burgos les ha tingut, però nosaltres també hem tingut unes quantes”.

Que aporta Keidi Bare més avançat

“Sobretot és perquè Álvaro Aguado juga més còmode en la base i al costat de Gragera et donen l’opció de sortir jugant bé des de darrere. Keidi estreny millor per davant que altres companys. Sabíem que Nico Melamed no aguantaria i per això el canvi. Però sobretot això, avançar a Keidi perquè Aigualit tingués una sortida de pilota més clara”.

Pol ufanós i Martin Braithwaite

Pol Lozano va tenir molèsties en acabar a Tenerife i ahir ja no va entrenar amb el grup. Esperem que estigui a disposició en no gaire temps. Quant a Martin Braithwaite, va estar mirant-se fora del club per a tenir una segona opinió per a quedar-se més tranquil. Es va pactar això i el que m’agrada és que ha tingut minuts”.

Li tornen a preguntar si està decebut amb el resultat

“Estic decebut perquè vull guanyar sempre. Els canvis que hem fet han estat per a guanyar. L’empat a nosaltres no ens valia. Volíem que el partit es trenqués, encara que ens costés un problema de transició. Hem buscat amb els canvis més arribada a àrea, més pegada, però no hem aconseguit aquest efecte de cara a gol. És un punt que cal donar-li molt valor perquè és un camp molt difícil, però, repeteixo, la nostra idea i amb el pla de partit era sortir a guanyar aquí”.

Si s’esperava la pressió tan alta del Burgos CF

“Sí que me l’esperava. És un entrenador llest. Sap que portem poc temps i sap que la sortida de pilota que plantegem és arriscada i que pot plantejar errors. És que hem d’assumir aquests riscos. No podem sortir a jugar i a pegar-li cap amunt sense molt de sentit. Si haguéssim tingut els mecanismes una mica més clars, potser havíem superat la pressió una mica millor. Però bo, el Burgos CF és un gran equip que ho fa bé i per això és aquí en la classificació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *