Manolo González: “No sé què passarà amb el meu futur: que m’agradaria quedar-me a l’Espanyol és obvi”

Manolo González suma des de la seva arribada a la banqueta de l’Espanyol dues victòries i dos empats, i sobretot un canvi de dinàmica que fet que l’afició blanc-i-blava crea en el tècnic gallec. En una entrevista a ‘betevé’, l’entrenador perico toca diferents aspectes de l’actualitat esportiva, sense oblidar tampoc el vessant personal. El gallec, que insisteix que no li ha canviat res la seva nova vida com a entrenador del primer equip i que es limita a treballar tranquil i mantenint un perfil baix, admet que no s’esperava a l’inici de la seva carrera arribar a dirigir a un equip com l’Espanyol ja que no es posava metes concretes. Amb l’objectiu clar de l’ascens, Manolo González insisteix que ara mateix no el preocupa la seva situació personal, encara que no amaga els seus desitjos: “No sé què passarà amb el meu futur. Jo sé la gent de fora el que pensa, que en acabar Manolo González, que ve de baix, no seguirà. Jo no vull entrar en això, si acaba la temporada i pugem, si no haig de seguir no seguiré i aniré a un altre lloc i el faré bé. Que m’agradaria quedar-me aquí, és obvi, però si no a anar a un altre lloc i a guardar-li a l’Espanyol afecte tota la vida per aquesta oportunitat”.

També té Manolo González paraules d’agraïment per al director esportiu de l’Espanyol Fran Garagzarza, tant per confiar en ell en moments delicats al capdavant del filial com per donar-li la maneta del primer equip: “És d’agrair perquè no passa en el futbol, encara que sigui un filial. Si veus al B els nou partits a baix per circumstàncies i per no haver-se adaptat encara, és complicat dir, ‘me la jugo i aguanto a aquest oncle perquè crec que ho fem bé encara que perdem’. Estic molt agraït per això i per donar-me l’oportunitat de ser aquí on estic, i el que haig de fer és treballar i deixar-me la pell per a tirar-ho avanci i controlar tot el que podem els entrenadors”.

Qüestionat per què suposaria aconseguir l’objectiu, fa broma amb l’opció de deixar el futbol perquè ja ho hauria fet tot a nivell professional: “Ho penses, seria la bomba, seria tal vegada el moment de retirar-se per a no cagar-la més, puges i et retires i quedes de p… mare. Però una vegada has viscut pujar amb l’Espanyol només et queda guanyar la Lliga o la Champions, què més es pot dir?” El preparador especula amb una possible promesa caso d’aconseguir retornar a l’Espanyol a Primera divisió: “Tallar-me el pèl al zero no cola, si em diuen pugem si condueixes l’autobús el porto fins a Madrid si fa falta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *