Manolo González: “No vull tocar el tema àrbitre”

Manolo González ha comparegut en roda de premsa després del partit disputat al Municipal de Butarque davant el CD Leganés, on el conjunt perico no ha pogut passar de l’empat a zero.

Una vegada en roda de premsa, la primera pregunta per al míster perico ha estat sobre la seva expulsió: “No vull parlar perquè si no sabem el que passa després. Demano disculpes perquè potser m’he escalfat jo més del compte. M’ha expulsat per queixar-me i és culpa meva, he tingut una cagada per tenir una reacció visceral. El partit tenia una certa tensió i cal comprendre la situació. Cal mesurar el barem. M’heu de fer un lloc en la cabina de comentaristes -riu-“.

Igual que en el partit davant el Burgos CF, ha faltat finor

“Avui ha estat el millor partit des que soc mister. Hem aconseguit minimitzar al rival. Llàstima no haver acabat les jugades clares. Els jugadors ara els deien: “això s’ha de matar”. Aquests jugadors estan en clara evolució. Quan hem ficat a Jofre Carreras per dins, ells ho han passat malament. Això és una cosa que hem treballat durant la setmana”.

El penal a Nico Melamed

“No vull tocar el tema àrbitre. No vull buscar el negatiu. No he volgut ni mirar el penal. Ni ho hem parlat en el descans perquè no volíem perdre temps, no tenia molt de sentit comentar-lo. En la mitja part només hem corregit coses perquè no podíem canviar aquesta acció. En directe semblava penal, però haig de veure-ho de nou. M’he canviat la banqueta a casa -Stage Front Stadium- per això, per a no tenir a prop als àrbitres. No tinc ni idea de per què anul·la el penal, no li he preguntat. Preferia centrar-me en el partit”.

Sobre si dona per bo l’empat

“No. Em vaig content amb l’equip, però no amb el resultat. Mereixíem més. L’empat és un mal menor”.

Gastón Valles

“Buscàvem una posició una mica simètrica, buscant jugades per fora amb Nico Melamed i Brian Oliván. Amb Gastón Valles buscàvem més referència i més rematada. Ha fet un bon partit, com tot l’equip”.

Recuperació després de perduda de pilota

“Hem incidit molt en aquest tema des que arribem. La llàstima és que ells et troben l’esquena i et creen confusió, però hem de ser valentes i ens l’hem de jugar. Sabent com hem jugat, si el CD Leganés et juga a l’espai és un equip molt bo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *