Max Svensson, jugador en propietat del RCD Espanyol, declara el seu amor al FC Barcelona

El jugador català penja a les seves xarxes socials una foto familiar amb la samarreta del FC Barcelona posada. El davanter continua sent propietat del conjunt perico i mostra la seva falta de respecte de l’entitat blanc-i-blava.

Max Svensson no respecta el club al qual pertany. El davanter està cedit al CA Osasuna Promesas, però continua sent propietat del RCD Espanyol. No obstant això, el davanter -en el seu temps lliure- va anar a veure la final de la Champions League d’handbol, que es disputava ahir mateix entre l’Aalborg i el FC Barcelona. El partit va acabar 31-30 a favor dels culers i Max Svensson ho va celebrar en gran i en família, mostrant així el seu amor incondicional pel club culer.

Font: | Instagram maxsr10

Ja en van vuit!

Aquesta és la foto on apareix Max Svensson amb la seva família, l’exporter d’handbol Tomas Svensson, i els seus dos germans. “I ja van 8”, ha escrit el futbolista del RCD Espanyol cedit a Osasuna, fent referència a les Champions conquistades pel seu pare. Durant la seva etapa com a jugador del Barça, Tomas va aconseguir cinc títols, i posteriorment, va afegir-ne tres més des del cos tècnic.

 

Max Svensson posa ‘FI’ a la seva continuïtat a l’Espanyol

Cedit a Osasuna B i on continuarà també aquesta pròxima temporada, el davanter continua pertanyent al RCD Espanyol. Els de Pamplona tenen una opció de compra voluntària sobre el jugador per un valor de 400.000 euros. D’altra banda, el club perico es guarda un dret de tanteig sobre el futbolista que li permetria fer una oferta per tornar a l’Espanyol en cas que Osasuna vulgui adquirir el canterà perico en propietat, qui acaba contracte el juny de 2025. Tot apunta, amb aquesta imatge i aquesta falta de respecte, que no serà així.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *