OPINIÓ | Juan José Caseiro: “Toca esperar”

L’opinió de Juan José Caseiro després de l’Espanyol – Tenerife:

25 anys va estar oblidat el bloc de marbre amb el qual Miguel Ángel li va donar forma al David. Fins i tot en el Renaixement, les millors obres van trigar a culminar. Manolo González, escultor futbolístic, cerca donar-li forma a una peça amb múltiples esquerdes. Va exposar el seu art en la plaça de Cornellà i com l’estàtua, va sofrir un últim contratemps dels partidaris dels Medici, familiars directes de Garitano.

Només es pot avaluar a Joan pel bon fer amb el peu; Omar va titubejar a l’inici i després va justificar la seva plaça fixa en la dreta. Es va atrevir una mica més Sergi amb la passada entre línies, quan en la seva joventut va estar en una denominació d’origen que fan gala d’haver-ho inventat. Víctor després i Cabrera abans, van sortir a la foto del gol en l’únic detall agre d’un gran partit de tots dos.

Gragera va asseure càtedra i es va doctorar i en aquesta comparativa disminueix l’aportació de Pol al xoc. Les ubicacions específiques dissenyades per a Aguado van merèixer més davant un rival atrinxerat.

Es requereix recuperar a Jofre, imprecís en els controls. Ens recordem de Martín perquè Puado no va sumar i Keita té el propòsit, però amb això no basta.

Per a rebentar la caixa forta de Tenerife, des de la banda se’ls va ocórrer baixar el que estava guardat en el núvol: Nico va reclamar protagonisme i motivat va ser perillós, Gastón i Kenneth, contundència i velocitat, barrejada amb pecats de joventut i Milla convidant-nos a l’infart.

Ens quedem com el tram horari illenc, amb una victòria menys pels de Canàries. Alguns empats tenim a l’estil invers, marcant sense merèixer-lo. La diferència radica en el fet que semblàvem estar morts i ara se’ns veu molt vius. En aquesta partida de tute ens portarem les deu d’últimes. Serà que el bo costa temps. Jo penso esperar a veure culminada l’obra. Amb la paciència de Miguel Ángel i creient això que la gent canta: “que si, fotre, que ascendirem”.

Juan José Caseiro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *