Sergi Gómez: “Són sis finals: el tema està apretat, però creiem en nosaltres per a aconseguir-lo”

El capità de l’Espanyol Sergi Gómez ha concedit una entrevista a ‘Sport’ en la qual parla de l’actual moment de l’equip, immers a aconseguir l’ascens a Primera. Amb un calendari molt exigent per davant, el d’Arenys de Mar reconeix que “són sis finals, estem molt conscienciats d’això i motivats per a aquest repte. És clar que el tema està atapeït, però creiem en nosaltres per a aconseguir-lo” La primera d’elles és davant l’Elche CF, que es troba a tan sols dos punts de l’Espanyol: No hi ha marge d’error. Tots són rivals directes i no existeixen moments per a pensar que ja ho farem després; hem d’anar per això”. Malgrat tot, en l’ànim de l’entorn regna el pessimisme, en bona part per la dolenta primer part davant l’Andorra: “Cal fer autocrítica, no vam estar a l’altura de jugar a casa amb la nostra gent. Per això, cal fer un pas al capdavant que és on hem de ser forts. Si ha pogut generar dubtes? Cap, és clar que és una relliscada que no esperàvem, però tenim l’oportunitat de seguir allí i d’aconseguir-lo”.

Sergi Gómez analitza les causes de la millora en el joc defensiu de l’Espanyol

Sergi Gómez destaca la millora defensiva de l‘Espanyol des de l’arribada de Manolo González al càrrec: “Els nostres números han millorat molt i gran part de culpa la té la mentalitat de la qual ens ha dotat l’entrenador. No defensem solos els defenses, sinó que ho fan els onze jugadors. Quan l’equip està unit, és un bloc i se sent impenetrable, et sents més còmode i més segur”. Sobre el fet que l’anterior preparador Luis Miguel Ramis ha reiterat en diverses ocasions que l’equip confiava en les seves opcions d’ascens i preguntat per si va ser dura la seva destitució, reflexiona: “Els jugadors li teníem molta estima a Ramis i va ser una llàstima. El futbol funciona d’aquesta manera. Ens va fer mal a tots, però no tenim temps per a lamentar-nos en això i sí que tirar cap endavant amb el que vingui, que ha estat Manolo i també estem molt contents amb ell”.

El paper de Sergi Gómez en l’Espanyol

A nivell personal, la participació de Sergi Gómez ha anat a més, guanyant-se fins i tot la renovació automàtica per la qual seguirà un any més formant part de la plantilla de l‘Espanyol: “Vaig assumir un rol important acceptant la capitania després de baixar a Segona Divisió. La meva postura sempre ha estat la d’ajudar a l’equip, més enllà de tenir més o menys minuts. Toca adaptar-se a totes les situacions, estar disponible i no baixar-se mai del vaixell”.

L’exigència per part de l’afició de l’Espanyol

Qüestionat Sergi Gómez per si l’exigència de l’afició de l’Espanyol ajuda o és al contrari una dosi extra de pressió, el capità blanc-i-blau creu que “en el còmput general és bo tenir aquesta pressió perquè al final som conscients de la importància d’haver de pujar de categoria. A més, que la teva gent t’acompanyi a tots els camps cal valorar-ho”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *