Sergi Gómez, “molt feliç” per seguir un any més en l’Espanyol, admet que hi ha “indignació” en el vestuari pels arbitratges

Per al capità de l’Espanyol Sergi Gómez el partit davant el Leganés de la passada jornada va tenir una significació especial, ja que va segellar la seva continuïtat automàtica en el club fins al 30 de juny de 2025. El contracte del d’Arenys de Mar, que acaba de complir 32 anys, finalitzava el pròxim 30 de juny, 2024, però hi havia una clàusula de renovació si superava la mitja part jugada en almenys en 20 partits oficials. Alguna cosa que semblava poc probable a inici de curs quan no era un habitual en els onces, ja que no va ser titular fins a la jornada 9. A partir de llavors ha anat alternant titularitats amb suplències fins a complir amb el requisit exigit en el document pactat amb l’entitat.

Sergi Gómez, “molt feliç” per seguir un any més en l’Espanyol, admet que hi ha “indignació” en el vestuari pels arbitratges

Sergi Gómez ha estat protagonista aquest dimecres en sala de premsa, on ha atès els mitjans que segueixen l’actualitat de l’Espanyol . D’entrada, ha volgut destacar la seva satisfacció per seguir un any més com a blanc-i-blau: “Evidentment sí, molt feliç, molt content, era una condició que depenia de rendiment i s’ha complert l’últim partit. Tant de bo aquest +1 sigui en Primera divisió, estem lluitant per aconseguir-ho, som a prop i queden set finals per a fer-ho”. Aquest 2024, ha estat important tant amb Luis Miguel Ramis com amb Manolo González; qüestionat per si és el seu millor moment des que va fitxar provinent del Sevilla , el d’Arenys de Mar reflexiona: “Al final tot jugador el que vol és jugar, cada temporada és diferent i es passa per diferents moments, jo sempre m’he decantat per estar disponible per a l’equip, per a donar el màxim del meu per a aconseguir objectius o portar al club al millor lloc possible. Ha estat sempre la meva manera de veure el futbol, esforçar-me al màxim per a donar la meva millor versió, hi ha lesions i circumstàncies que no pots controlar i condicionen però estic molt content d’estar on estic, d’ampliar el meu contracte un any més i poder ser aquí el màxim de temps possible”.

Sergi Gómez ha traslladat el sentir del vestuari davant l’actuació arbitral soferta en Butarque, i un maltractament que ve de més enrere: “Hi ha indignació, és una jugada que per més que la veiem és panalti, l’àrbitre corregeix però no entrarem més. Evidentment condiciona, podia canviar el rumb del partit però no ens podem centrar en això. Vam fer un partit molt competit davant un rival que està fent una gran temporada, marxamos creient que mereixíem més, però ens emportem un punt i aquests set partits hem d’estar al màxim per a aconseguir l’objectiu que volem”. Després de l’ocorregut a Butarque, s’ha treballat com generar aquestes situacions?Què els ha traslladat Manolo González?: “Molt simple; al final són situacions del joc que poden passar, volem que no passin però hem de seguir amb el nostre pla de partit, que no ens llevi energia perquè et resta per a afrontar la trobada. Tenim un partit molt important i l’hem de treure com sigui”. Des de l’arribada de Manolo González, l’equip ha encaixat únicament dos gols en contra, evidenciant una significativa millora: “Els números no enganyen, hem fet un pas enfronti aquí. Estàvem rebent gols excessius i a vegades incomprensible, i ho hem millorat. No és tema de porteria i defensa sinó conjunt, ho estem treballant el bloc sencer i es tradueix en menys gols rebuts”.

*sergi gomez espanyol renovacion

Qüestionat pel rival d’aquest diumenge, l’Andorra , explica Sergi Gómez que “no té res a veure el partit d’anada amb el d’ara; han canviat d’entrenador, nosaltres també, juguen d’una manera diferent de la qual han fet pràcticament tota la temporada i és clar que davant tenim un equip que lluita pel seu, nosaltres pel nostre, som a la nostra casa i hem de ser molt fidels al nostre estil de joc, ser forts amb la nostra gent i evidentment anar pel partit des del minut un”. Preguntat per si considera que l’ascens passa per casa, el té clar: “Sens dubte; la gent està demostrant com d’unida que està amb nosaltres ara mateix, tenim un partit clau i la gent està donant molt suport, el van demostrar en Butarque, cridaven més que els 11.000 locals. Passa per casa i junts fer un gran partit”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *