VÍDEO | La pulla de Gerard Piqué a l’Espanyol

Gerard Piqué va aprofitar aquest dilluns a la nit la seva presència en l”After Kings & Queens’ posterior a la celebració de la competició que organitza la seva empresa, Kosmos, per a tirar una pulla a l’Espanyol. El propietari de l’Andorra, que va ser present diumenge passat a l’Stage Front Stadium presentant el partit dels tricolors davant el RCDE, davant la indiferència d’una afició perica que va donar una mostra de saber estar malgrat el seu provocador passat, va llançar un dard als blanc-i-blaus.

En un moment donat de l’acte es va parlar del Rayo de Barcelona, equip que comanda el streamer Spursito, que acabava la fase regular d’aquesta competició com a cuera, acomiadant-se així de la Kings League havent guanyat únicament un d’onze partits. Un dels participants en l’acte destacava que d’aquest equip han sortit molts jugadors que han reforçat a altres equips sorprenent-se de la posició que van acabar ocupant pesi al nivell de la seva plantilla, moment que aprofitava Piqué després de fer l’ullet còmplice per a fer una comparació amb l’Espanyol: “És una bon planter [el del Rayo]; és com l’Espanyol, saca bon planter però després no funciona res”.

Piqué, de polèmica en polèmica

Piqué, al qual el streamer Ibai Llanosva llançar un directe a la mandíbula quan en un moment donat li va recordar quan es parlava de la propietat dels clubs que ell sap molt de conflicte d’interessos, en clara referència a la seva possible imputació pel cas Supercopa, també va aprofitar l’acte per a deixar ombres sobre l’entrenador del seu ex club, el FC Barcelona, Xavi Hernández, quan se li va preguntar sobre qui era més “enganyador”, ell o Ernesto Valverde. Com veiem, el propietari de Kosmos aprofita la seva presència en aquesta mena d’actes per a ajustar comptes personals i encebar el seu producte. També s’han criticat d’aquest polèmic ‘After Kings & Queens’ les mofes que es van fer dels competidors mexicans de la ‘Kings Amèrica’ i de la traductora encarregada de traslladar les paraules d’un streamer ucraïnès. Una polèmica que s’uneix al succeït fa uns dies quan Piqué es va referir despectivament a Bolívia en una entrevista amb l’artista argentina María Becerra. Quan l’artista va començar a detallar els destins de les seves pròximes presentacions, va parlar de Bolívia, un dels destins més pròxims de la cantant, que no va dubtar a esmentar el seu pas pel país. Però, en aquest moment, Piqué va tirar uns riures etzibant, “la gent esperava Barcelona, Santander o Madrid, però Bolívia, fotre…” L’entrevista va continuar, però el comentari no va passar desapercebut generant al país andí crítiques generalitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *