Jofre Carreras: “L’equip ha competit fins al 75, quan els dones de menjar a ells això és normal”

Jofre Carreras ha valorat per a les càmeres de les televisions amb drets el Real MadridRCD Espanyol disputat aquest dissabte al Santiago Bernabéu. El davanter, que havia avançat a l’equip, reconeixia estar “fotut, crec que l’equip ha competit fins al 70 o 75, quan els dones menjar a ells això és normal”. Qüestionat per si cal fer autocrítica o el resultat es deu a la qualitat dels blancs, reflexionava: “Per alguna cosa són un dels millors equips del món, hem intentat fer un bon partit, crec que hem estat bé, et medio deixes mitjà anar, comets algun error en cinc minuts i això és el que passa”.

Posteriorment, en zona mixta, el davanter perico aprofundia en la seva anàlisi: “Ho hem tingut bastant a prop, hem fet 70 o 75 minuts bastant bons, en què sortíem bé al contraatac, és cert que quan el tens allí et fa una mica més de ràbia però és un dels millors equips del món, que al final és complicat, ens hem de quedar amb aquests minuts que hem fet”. Respecte al seu gol, ha reconegut que “ja havíem parlat amb Joan García, que quan l’agafés jo correria i me la tiraria, té un gran desplaçament i jo he confiat. No sé si em donaran el gol a mi, el que m’importa és l’equip, el resultat final que per desgràcia no l’hem pogut treure. Però molt content d’aquests 70 o 75 minuts; hem de millorar algunes coses, per sort el dijous tenim un partit important davant la nostra afició i hem d’intentar treure els tres punts”. Dins del dolent, Jofre saca una lectura positiva de l’encontre: “Hi ha coses a millorar com en tots els partits, independentment que guanyis, empats o perds, aquests minuts estan ben competits, és el Madrid que té molta pólvora a dalt, ens hem de quedar amb aquests minuts i afrontar el partit del dijous amb molta il·lusió i ganes”.

Respecte a l’acció del penal assenyalat a Carlos Romero, Jofre reconeix que “veient la repetició des de la banqueta no ens ha semblat penal perquè ho agafa fora, aquí entren els criteris del VAR i el col·legiat, tampoc vull ficar-me en embolics”.

D’altra banda, Jofre Carreras ha explicat que Manolo González els ha traslladat que han de quedar-se amb aquests minuts en què l’equip ha ofert una versió molt competitiva, encara que “cal corregir els errors”. “La sensació en el vestuari és agredolç, l’hem tingut a tocar, hem fet una part el partit molt bona però ells són d’una altra Lliga. Tenen molta pegada, hem intentat fer un altre gol o aguantar però no ha estat possible”, ha rematat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *