Manolo González: “Per mi no és penal”

L’Espanyol va caure per 4-1 al Bernabéu i va perdre la seva ratxa de tres partits sense perdre. Aquestes van ser les declaracions de Manolo González després del xoc:

Sobre el resultat: “El resultat és bastant exagerat. Són gols evitables. Dels quatre, tres, almenys, són evitables. Quan et poses per davant en un camp així i deixes aquestes ocasions és normal que passi això”.

Sobre l’equip: “L’equip té caràcter i treballa molt, però avui hem fet errors grossos. No personalitzo en ningú. 75 minuts han estat molt complets”.

Sobre la derrota: “Estic fotut perquè pensava que anàvem a puntuar o guanyar. La gent s’ho prenia a conya, però ho pensava de veritat. Igual que el dia de l’Atlètic. L’equip ha fet coses bé i hem sabut sofrir. El partit se’ns ha posat de cara i acabar el partit així em fot”.

Sobre la polèmica del 1-1 i el penal: “No ho he pogut veure. El quart gol he vist que no és penal. És fora de l’àrea, segur. Per a mi no és penal. Ho he vist en el vestuari i Endrick tenia els dos peus fora de l’àrea. Encara que sigui el 4-1 em toca els nassos, no m’és igual”.

Més sobre el penal: “No li vull donar més tornades perquè no té remei. Ens diu que és penal perquè el agarrón acaba dins de l’àrea”.

Sobre els errors: “Quan vens a jugar aquí no pots fallar. Pots defensar sensacional, però amb un error aquest rival et penalitza. En un altre partit no, però avui sí. Cal aprendre per a altres partits”.

Sobre la titularitat de Pol Lozano: “A Pol li conec de fa temps. Té nivell i necessita confiança. Des de Valladolid no va estar bé i ho hem parlat, però porta setmanes entrenant bé i mereixia entra. Intent ser el més just en funció del que veig el dia a dia. No podem deixar pel camí a jugadors que necessitarem durant l’any”.

Sobre la titularitat de Cheddira: “Buscàvem la seva velocitat, però no ha trobat les situacions de velocitat que buscava”.

Sobre el 1-1: “Empatar tan aviat els ha llevat la inquietud. No ens ha condicionat, però afecta a l’estat moral de tots dos equips”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *