Borja Jiménez: “Intentarem guanyar: serem agressius, serem valents”

Borja Jiménez ha aconseguit que el seu CD Leganés, el rival aquest divendres del RCD Espanyol, hagi estat capaç de liderar durant bona part del campionat la classificació de LaLiga Hypermotion. El Leganés arriba a aquesta cita després d’haver collit 11 dels últims 15 punts possibles, un registre positiu sobretot després d’un mes de febrer una cosa irregular i complicat i que li permet continuar sent líder, i està per veure si en el que resta de curs algú pot baixar-li d’aquesta situació de privilegi. L’equip de Borja Jiménez, un entrenador jove que està sent una de les grans sensacions de la temporada actual en Segona divisió, sap que guanyant ara a l’Espanyol , segon classificat, poden assestar un cop gairebé definitiu a la competició i certificar de manera virtual el seu ascens a la màxima categoria.

Un Leganés – Espanyol clau en la zona alta de La Lliga Hypermotion

Borja Jiménez, en la roda de premsa prèvia a aquest tan important duel en la cimera entre Leganés i Espanyol, ha negat que com es viu en l’entorn pepinero cas de guanyar, estiguin ja ascendits: “Des de dins valorem que és impossible perquè quedaran molts punts en joc; en la nostra ment està com m’heu escoltat enguany tantes vegades guanyar aquest partit. És important però quan acabi ens centrarem en el de Tenerife perquè el valor dels punts és el mateix. És veritat que s’està generant molt bona sintonia entre afició i club i per a mi és el més important perquè serà a curt o mitjà termini el que queda, no serà qüestió d’un dia. És veritat que ens enfrontem primer contra segon però hi haurà vida després. Intentarem guanyar, això si us ho puc assegurar, serem agressius, serem valents, i veurem a on ens porta el partit. El bo és que després hi haurà vida, molta poca o intermèdia, però hi haurà vida”. “Guanyar seria important, no definitiu; el Borja que vegem demà quan acabi el partit serà el mateix independentment del resultat. Això consisteix a fer un nombre determinat de punts, és veritat que en aquest camí et pot accelerar o donar tranquil·litat. Hi haurà un moment en què siguin a prop, conviure amb això és el que ens pot portar a l’èxit. Conviure en el filferro, donar-li naturalitat, l’important seran les últimes jornades sabent del partidàs que tenim aquest divendres”, insistia. Qüestionat per si és un patró clar que l’Espanyol sofreix després de pèrdua, defensa que després de l’arribada de Manolo González “és un equip més agressiu, ho diuen les dades, et porta a partits d’anada i tornada on hi hagi espais perquè té dels jugadors més determinants de la categoria, per això venen de Primera divisió. Ens hem sentit còmodes en situacions de transicions, de camp obert, veurem on ens porta, tenim molt clar el potencial que ells tenen i on els podem fer mal, i en quin partit ens podem sentir còmodes”. Al Leganés li està costant els últims partits abordar l’última línia amb el bloc baix, però Borja Jiménez es mostra convençut que l’Espanyol “no vindrà a tancar-se o defensar en bloc baixperquè és l’Espanyol. Els dos últims partits ens hem enfrontat a un dels equips més en forma, a l’Huesca, i a un Cartagena que és un bloc molt sòlid. Ens ho han posat difícil i hem generat poc joc ofensiu, som conscients, però crec que serà un partit molt diferent”.

Preguntat per la volta de Martin Braithwaite a Butarque, reflexionava Borja Jiménez: “Venen Braithwaite, Pere Milla, Jofre, Salvi, Lazo, Keidi… un munt de jugadors que són molt bons. Martin és el pichichi, però normalment en equips obligats a ascendir els jugadors que no participen també són molt bons, tenen jugadors determinants en totes les línies. S’han convertit en un equip agressiu amb el nou entrenador, t’obliguen a atacar i defensar molt ràpid. Veurem quin context ens trobem demà, a intentar estar còmodes”. Qüestionat per si l’empat demà és bon resultat, Borja Jiménez explica: “Ara mateix no ho signo, no sé com anirà el partit ni què anirà demandant. El que voldrem els dos és guanyar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *