Eric Curbelo torna a sonar per a l’Espanyol

Una altra vegada torna a sonar el defensa Eric Curbelo per al RCD Espanyol. Segons el mitjà ‘Canarias7’, el defensa podria tornar a estar en òrbita del conjunt perico. Ja en el passat vam comptar de l’interès de l’entitat pel jugador, oferint a Las Palmas la quantitat pròxima als dos milions d’euros. No obstant això, el club canari no va acceptar i tampoc li va fer jugar, portant en aquesta temporada un bagatge de 90 minuts jugats en tota la Lliga EA Sports. Segons continua comentant aquest mitjà de comunicació, “una lesió muscular i problemes personals van impedir al defensade Santa Brígida exhibir les seves virtuts en la màxima categoria”.

El defensa de 30 anys podria estar considerant la idea de canviar d’aires i estaria escoltant ofertes dels clubs més capdavanters de la Lliga Hypermotion, estant el club perico entre ells “Diversos clubs de segona divisió que estan barallant ara mateix per l’ascens a l’elit ja han contactat amb ell per a conèixer la seva situació, predisposició i, fins i tot, fer-li ja una oferta. Entre ells estan: Leganés, Oviedo, Racing de Santander i Espanyol” assegura ‘Canarias7’.

El jugador vol triomfar en el club de la seva vida, on fa nou temporades que l’intenta. No obstant això, davant la falta d’oportunitats, potser buscarà un canvi de rumb en aquest mercat estiuenc si no continua comptant per als interessos de García Pimienta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *