Està l’Espanyol en el seu millor moment de la temporada? Ha de millorar si vol aconseguir l’ascens directe?

En un ressò del passat, la controvèrsia arbitral i el qüestionable ús del VAR tornen a aombrar a l’Espanyol un any més. El divendres, l’equip Manolo González blanc-i-blau va segellar un empat sense gols en la seva visita al Leganés , mantenint-se així en el cim de la classificació per una altra jornada. No obstant això, Eibar i Valladolid han aconseguit els 58 punts en LaLiga Hypermotion, intensificant la competència pel cobejat segon lloc que assegura l’ascens directe. L’Eibar , després de la seva victòria 0-2 contra Andorra, i el Valladolid, vencedor per 1-0 enfront del Eldense, han estret la carrera com mai abans: amb set jornades restants, l’Eibar es recolza en la seva superior diferència de gols per a desplaçar virtualment a l’Espanyol del segon lloc; tots dos equips, juntament amb el Valladolid en quart lloc degut a la seva menor diferència de gols, esperen l’enfrontament del 12 de maig en el José Zorrilla. Serà llavors quan els duels directes entre castellans, catalans i bascos puguin definir l’ocupant de l’anhelada segona posició, en cas que l’empat persisteixi. El Leganés, com esmentàvem, continua liderant amb quatre punts d’avantatge sobre aquest trio de contendents.

Està l’Espanyol de Manolo González en el millor moment de la present temporada?

Està doncs l’Espanyol de Manolo González davant set partit que dictaran el seu futur, i per a molts, ho fa en el seu millor moment de la temporada. Des de l’arribada del gallec hi ha hagut una millora en el joc i també s’ha aconseguit solucionar l’apressant problema defensiu amb el qual es va trobar a la seva arribada a la banqueta, encara que també és cert que ara el dèficit ve per la part de dalt, per la golejadora. Malgrat la bona dinàmica de resultats, la veritat és que cal pujar el nombre de victòries per a garantir-se l’ascens directe, ja que la mitjana anglesa a la qual s’ha abonat de moment pot quedar-se curta per a aconseguir l’objectiu.

Va notar l’Espanyol la falta d’Álvaro Aguado?Aguanta Keidi Bare la comparació?

En la secció d’Àlex Cobas, l’analista ha intentat donar resposta a la pregunta, va notar l’Espanyol en Butarque la falta d’Álvaro Aguado? El nostre company ha comparat les dades del jiennense i de Keidi Bare, que el va substituir davant el Leganés, al llarg del curs, oferint un resultat sorprenent, i és que un home d’un perfil menys tècnic com l’albanès no desmereix respecte al que acredita Aigualit. Keidi Bare s’ha adaptat a la perfecció al seu nou rol en l’equip, actuant més avançat que quan exerceix de ‘6’.

Axel Martínez: “L’Espanyol ha de millorar si vol aconseguir l’ascens directe”

En el nostre programa hem comptat també amb la participació d’Axel Martínez, narrador de LaLiga que va ser present personalment divendres passat en el famós Leganés – Espanyol, el partit de la polèmica. El periodista ha afirmat que l’encontre va seguir “el guió que m’esperava, un 0-0. Per l’estil de joc de tots dos equips i per com encaren els partits. Veia un partit tancat, i es va complir. L’acció del penal, per a mi ho és encara que puc entendre que hi hagi gent que no el veu a de la mateixa manera; és una acció que determina el partit, el marca”.

Amb la seva àmplia experiència veient partits aquesta temporada, pot valorar de si l’actual Espanyol és el millor de tota la temporada: “És el que diu Pedro Nieto sobre el joc de la manta, si et tapes a baix et descobreixes a dalt. Amb un entrenador defensiu com Ramis hi havia menys problemes a dalt, i amb Manolo González està millor defensivament però li costa més amunt. Ha de millorar si vol aconseguir l’ascens directe. És l’equip que més he narrat enguany. Des de l’arribada de Manolo veig millora i sobretot individual, se li ha de donar una mica de temps, porta pocs partits i la gent demana resultats de seguida, i entrenar a un equip com l’Espanyol no és fàcil. Hi ha jugadors que venen tocats després del descens la crispació de principi de temporada. En qualsevol cas hi ha una mica de millora”. “Clar que té opcions, es tracta de fer el seu treball el cap de setmana i posar pressió als seus rivals”, ha insistit Axel Martínez.

Temps de tertúlia: ha de protestar o no el club per la persecució arbitral?

En el nostre temps de tertúlia, hem comptat amb la presència de l’activista perico i gran lluitador contra el càncer Robert Hernando, Àngel Bergadà i Ferran Granell, amb els quals hem fet un ampli repàs a l’actualitat. Hernando, exconseller de l’entitat, s’ha mostrat sorprès per la persecució de la qual està sent objecte l’Espanyol , i també s’ha lamentat pel poc pes de l’entitat en els estaments federatius; a més, es mostrava partidari que l’entitat faci moviments en les esferes adequades per a mostrar el seu malestar. Ferran, per part seva, reflexionava sobre la dificultat de lluitar contra aquests organismes, mentre que Àngel Bergadà es mostrava escèptic sobre la capacitat dels actuals responsables de l’entitat perica de defensar els seus interessos a Madrid.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *