Les notes dels jugadors del RCD Espanyol davant l’Elche CF

El 1×1 del RCD Espanyol: les notes a l’actuació dels futbolistes blanc-i-blaus davant l‘Elche  CF:

Joan Garcia: 6 SEGUR

Va parar el parable i es va mostrar segur, però no va poder atrapar els trets de Mourad i John.

Omar El Hilali: 7 SÒLID

Va ser el jugador més competitiu de l’equip i va sumar una nova assistència.

Sergi Gómez: 5 EXIGIT

En la primera part va tenir problemes amb Mourad, en la segona va estar millor i va posar un bon passi en llarg a Omar en el segon gol.

Leandro Cabrera: 5 IRREGULAR

Correcte en defensa, encara que potser va poder estar millor en el gol de John. Amb la pilota als peus, una de calç i una de sorra.

Brian Oliván: 5 MILLORAT

Va agrair que l’Elx bolqués el seu joc sobre l’altra banda i se li va veure una mica més de projecció ofensiva respecte a altres partits.

José Gragera: 6 AGRESSIU

El millor d’un centre del camp irregular. Molt atent en la pressió rere pèrdua.

Pol Lozano: 5 ATENT

Com Gragera, molt pendent a la pressió rere pèrdua, però va tenir poca transcendència en el joc.

Álvaro Aguado: 3 NEGAT

No està fi. Va participar menys de l’habitual, va estar menys precís i es va perdre en protestes.

Jofre Carreras: 5 TREBALLADOR

Va defensar a Tete Morente com si fos lateral de formació, però a penes se’l va veure en atac malgrat acabar com a extrem esquerre.

Javi Puado: 6 RETROBAT

Va tornar a veure porta en una gran combinació amb Braithwaite. Va buscar els espais que deixava la defensa local.

Martin Braithwaite: 6 DESAFORTUNAT

Malgrat sumar un gol i una assistència, va tenir la victòria al seu cap en l’últim sospir.

Pere Milla: 5 MOTIVAT

Va sortir esperonat pels xiulets locals i va aportar energia, però no la va poder transformar en gol.

Gastón Valles: 6 INTEL·LIGENT

Va guanyar duels i va ser clavi deixant passar la pilota en el segon gol.

Keidi Bare: –

Víctor Ruiz: –

Manolo González: 5 INTERVENCIONISTA

Va millorar a l’equip amb un canvi d’esquema en la segona part, però els últims canvis van buscar assegurar l’empat.