LaLiga denuncia els insults a Joan García a La Romareda

Només porta tres partits aquesta temporada sota pals amb el primer equip de l’Espanyol , però ha estat temps suficient per a veure una versió molt millorada de Joan García. Un detall que parla molt bé de la seguretat i confiança del jove meta perico està en com va aguantar estoicament els insults d’un reduït grup de radicals del Real Zaragoza -per a res es pot fer extensiva aquesta molt minoritària actitud al gruix de l’afició blanquilla, el comportament de la qual va ser exemplar, i com a mostra com durant el minut 21 tot l’estadi aragonès va aplaudir i va recordar la figura de l’etern capità de l’Espanyol, Dani Jarque-, durant diferents fases de l’encontre. Així ho reflecteix l’Informe d’incidències del partit, base perquè LaLiga hagi denunciat aquests repetim minoritaris comportaments:

  1. En el minut 27, un grup d’aficionats locals, situats en la graderia d’animació, situada en Graderia Gol Nord, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 10 segons, el càntic: “Hijo de puta, es un hijo de puta”, presumptament a un jugador visitant.
  2. En el minut 30, un grup d’aficionats locals, situats en la graderia d’animació, situada en Graderia Gol Nord, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 7 segons, el càntic: “este linier, que hijo puta es”.
  3. En el minut 45+4, un grup d’aficionats locals, situats en la graderia d’animació, situada en Graderia Gol Nord, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 6 segons, el càntic: “Eh, cabrón”, durant un servei de meta del porter visitant.
  4. En el minut 60, un grup d’aficionats locals, situats en la graderia d’animació, situada en Graderia Gol Nord, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 6 segons, el càntic: “Que lo vengan a ver, eso no es un portero, es una puta de cabaret”, en referència al porter visitant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *