Kenneth Soler: “El debut en Lliga va ser molt especial, el recordaré tota la vida”

Kenneth Soler va viure aquest passat dissabte un d’aquests dies impossibles d’oblidar, i és que va poder debutar amb el primer equip de l’Espanyol en partit de LaLiga Hypermotion davant el Tenerife. Considerat un dels futbolistes de major talent dels sorgits de la Dani Jarque en els últims anys, la seva participació va quedar una mica entelada en concedir un córner que va suposar l’empat, però sens dubte serà en el futur una peça important per a l’equip perico.

En declaracions a ‘EspanyolMEDIA’, Kenneth Soler admet la seva satisfacció per poder estrenar-se en competició regular: “Molt content de debutar, va ser un dia molt especial; el recordaré tota la meva vida. Molt tranquil en aquest partit i preparat per a disputar aquests minuts. Durant la setmana vaig estar entrenant amb ells, el míster va dir que si pujava gent era perquè tinguessin oportunitat de jugar, preparat per a poder disputar minuts”. “Estava molt tranquil, molt concentrat en el que havia de fer i demanava l’entrenador, que era intentar insistir per a ficar gol. Hi havia un ambientàs, com en cada partit a casa, i tranquil. Com he estat jugant en el B sé el que vol i demana l’entrenador”, reflexiona. “Des que he arribat aquí em vaig sentir com a casa, em van donar l’oportunitat de poder estar en un equip top com l’Espanyol , i molt orgullós de tot el procés, dels anys que he estat aquí que m’he sentit com si estigués a casa. Des de fa molts anys es veu que arriben canteranos a dalt, és un treball dur i que t’enorgulleix”, destaca l’extrem perico.

Respecte a aquest Espanyol – Tenerife en el qual es van acabar escapant dos punts que semblaven en el sac, Kenneth Soler ha destacat que “l’equip va treballar molt per a poder ficar aquest gol i al final en una acció a pilota parada ens empaten; te’n vas amb un punt, i volent obtenir la victòria”. Ara toca afrontar el tram final del curs amb ambició: “Queden 10 finals com va dir el míster i cal pensar a anar allí i guanyar, i aconseguir l’ascens com sigui”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *