La negociació per a la venda de l’Espanyol a Paul Foster, Alejandra de la Vega i Andrés Fassi, molt avançada però pendent d’alguns detalls

Tal com s’ha explicat a ‘La Grada Ràdio’, ja fa uns dies que es redacta el contracte final entre comprador i venedor. Andrés Fassi controlaria tota la part esportiva.

Tal com avançava aquest passat dissabte en primícia ‘La Grada’, Chen Yansheng, propietari actual de l’Espanyol, manté negociacions avançades per a la venda del club amb un grup inversor integrat pel matrimoni format per Alejandra de la Vega i Paul Foster, juntament amb l’argentí Andrés Fassi. Els dos primers, com el 2022 va avançar aquest mateix mitjà, van intentar adquirir l’Espanyol fa poc més de dos anys, i des de fa temps l’empresari argentí buscava participar en un club professional del nostre país. Aquest interès és independent de si el club ‘perico’ juga a Primera o a Segona divisió, i encara que no hi ha un acord signat, insistim que les negociacions es troben en un punt molt avançat.

Els punts més importants de l’acord de compravenda estan acordats, però falten els últims detalls

Avui a ‘La Grada Ràdio’ hem ampliat dades sobre aquesta notícia: ja fa uns dies que es redacta el contracte final entre comprador i venedor entre un bufet de Madrid i el despatx d’ Adolf Roussaud, RCE Legal. Ens traslladen que els punts més importants estan acordats, però com sempre i més en una operació d’aquest calat, s’han d’acabar de completar els últims aspectes; especialment un d’aquests detalls pendents, que no tindria a veure amb el tema econòmic, esdevé més important que la resta, i suposa un escull en aquest moment. Aquesta setmana serà clau per abordar aquest escull.

També s’ha explicat que Andrés Fassi ve per manar directament en l’aspecte esportiu; seria un president executiu però focalitzat amb l’àmbit esportiu. El director esportiu podria ser un professional de perfil baix, ja que a Fassi li agrada assumir el control i ser personalment arquitecte dels equips. És en aquest sentit un mandatari intervencionista, ja que negocia directament amb representants i té un ampli coneixement del futbol sud-americà. Els possibles compradors fa mesos que estudien l’equip i ja saben que han d’invertir, tant a Primera com a Segona Divisió, amb una petita ampliació de capital que permeti tenir un marge de ‘fair play’ i poder reforçar la plantilla. Com avançàvem dissabte passat, encara no està tancada la porta a l’entrada d’inversors locals.

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *