Nico Melamed ja tindria casa a Almeria

‘As’ confirma la notícia avançada en el seu moment per ‘La Grada’, l’existència d’un acord total de Melamed amb la UD Almería.

El mes de novembre passat a ‘La Grada’ us vam avançar que la UD Almería estava interessada molt seriosament en el futbolista del RCD Espanyol, Nico Melamed, i l’abril passat ja confirmàvem l’existència d’un acord tancat entre el club andalús i el jugador. Amb aquesta entesa ja feta, l’última aproximació que va intentar el director esportiu Fran Garagarza fa unes setmanes va ser més un gest de cara a la galeria que no pas un intent real d’aconseguir que el jugador canviés de parer, molest amb la proposta econòmica rebuda fa mesos per part del club que ell considerava ridícula.

Melamed ja tindria residència a Almeria on mudar-s’hi

Malgrat que quan vam explicar aquesta notícia va haver-hi mitjans que van negar l’acord de Melamed amb la UD Almería, cada vegada són més les fonts que confirmen la informació avançada per ‘La Grada’; en aquesta ocasió, ‘As’ afegeix que el club ‘indàlic’ té lligada l’arribada del migcampista de l’Espanyol, qui es convertirà així en el primer fitxatge blanc-i-vermell per al curs 2024-25. El diari confirma que el mitjapunta de l’Espanyol va donar el sí definitiu fa ja algunes setmanes i que s’incorporarà al projecte de la UD Almería a partir del pròxim 30 de juny, indicant que ja té casa a la ciutat andalusa on es mudarà. El diari afirma que Melamed veurà millorada ostensiblement la seva fitxa al Power Horse Stadium. En el seu moment, explicàvem els termes de l’acord verbal de la UD Almería amb l’agent del jugador: les xifres que apuntàvem eren una oferta d’1,8 milions d’euros -inclosa prima de fitxatge-, i que s’inclouria una clàusula que li garantia al jugador el 70 % d’aquest sou durant els dos primers anys en cas d’un descens que ha acabat fent-se realitat.

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *