La prèvia de l’Espanyol – Andorra, i la incògnita de la presència de Gerard Piqué

L’Espanyol i el seu entorn ja estan enfocats en la pròxima cita contra el FC Andorra, que se celebrarà aquest diumenge en el Stage Front Stadium. A pesar que encara persisteixen les controvèrsies recents sobre l’arbitratge i el VAR, amb només set jornades per al final de la lliga regular i una competència per l’ascens que s’ha intensificat de manera notable és crucial que l’Espanyol mantingui la seva posició enfront dels seus competidors més pròxims pel segon lloc, la qual cosa implica vèncer a un FC Andorra que arriba al partit amb necessitats urgents.

La incògnita de la presència de Gerard Piqué

Un dels temes col·laterals a la visita de l’Andorra al camp de l’Espanyol és la possible presència de Gerard Piqué el diumenge. Encara que l’Espanyol té preparat l’operatiu davant la possibilitat que acudeixi, no hi ha res confirmat: cal recordar que el dissabte estarà a Madrid amb motiu de la final de la Kings i la Queens League, i en principi tindria marge per a acudir a l’encontre. Cas que faci finalment acte de presència, el més normal és que no ocupi el seient reservat als presidents dels clubs visitants -el president dels tricolors és Ferran Vilaseca– i se li buscaria una ubicació més discreta, com una llotja privada.

L’FC Andorra que veurem davant l’Espanyol, una incògnita

El nostre analista de guàrdia, Àlex Cobas, reconeixia les dificultats que té analitzar al FC Andorra, que només porta dos partits amb Ferran Costa al capdavant. Una referència escassa per a veure quin pla de partit proposaran davant un rival potent a domicili com és el cas de l’Espanyol -fins ara només es pot estudiar el partit que van fer a Elda, en què es van emportar el triomf, i la derrota a casa davant l’Eibar.

Sebas Herrera analitza al rival de l’Espanyol, l’Andorra de Ferran Costa

Com cada divendres, Sebas Herrera ha estat l’encarregat de fer-nos la prèvia del partit, en aquest cas aprofundint en el rival de l’Espanyol, l’FC Andorra, que com explica “ha passat de ser un dels equips amb més possessió Amb Eder Sarabia a ser un altre més pràctic amb Ferran Costa. Si donen la imatge que van oferir en el primer temps davant l’Eibar són el primer candidat a descendir, semblaven pollastres sense cap, molt vulnerables; en la segona meitat van millorar. Quan té jugadors de bon peu si no viatgen junts en les tres fases del joc defensivament patiran molt. És un bon partit per a Pere Milla i Nico Melamed, que entenen bé el joc entre línies per a fer mal. L’Espanyol ha de tenir paciència i enfonsar-los en el seu camp”.

Temps de tertúlia

En el temps de tertúlia, hem parlat d’aquest Espanyol – Andorra amb Luis Navarrete, director de l’agència futbolística Anticipasports, Jaume Ballester i Alberto Capilla. Malgrat la confiança en el triomf donada la diferència futbolística entre tots dos contendents, auguren un resultat ajustat. Un dels temes posats sobre la taula ha estat el de l’onze que hauria de plantar Manolo González, centrant-se en si Álvaro Aguado hauria de ser de la partida o hauria de confiar-se en Keidi Bare, que va estar bé a Leganés, si es té en compte que l’experiment d’alinear a l’andalús al costat de José Gragera i Nico Melamed davant l’Albacete Balompié no va donar els fruits esperats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *