Les notes dels jugadors del RCD Espanyol davant el Real Oviedo

L’1×1 del RCD Espanyol: les notes a l’actuació dels futbolistes blanc-i-blaus davant el Real Oviedo:

Joan García: 7 SEGUR

Va intervenir amb èxit en les situacions de perill. És el reflex fidel de la solidesa de l’Espanyol.

Omar El Hilali: 9 INTENS

Es va menjar els rivals en els duels gràcies a una energia que no va tenir fi.

Fernando Calero: 8 AGRESSIU

Va continuar traient la seva millor versió. Impecable en l’anticipació per dalt i per baix.

Leandro Cabrera: 8 SÒLID

A més de deixar grans accions defensives, també va ser autor de l’enviament a Pere Milla previ al 2-0.

Pere Milla: 8 OFENSIU

Va tancar la banda i es va projectar en atac amb assiduïtat. Va assistir a Puado en el segon gol.

José Gragera: 8 CONTUNDENT

Va contenir les escomeses interiors de l’Oviedo, especialment en la segona part.

Keidi Bare: 7 COREJAT

Va completar un gran partit i va rebre la calor de la graderia en el que sembla ser el seu últim partit com a blanc-i-blau.

Nico Melamed: 6 ASSISTENT

Va aparèixer en l’últim terç i va assistir Puado en el córner del primer gol.

Jofre Carreras: 6 EMOCIONAT

Va brillar potser menys que els seus companys, però va treballar sense descans. Se’l va veure emocionat en els instants finals.

Javi Puado: 10 CAPITÀ

Amb dos gols i portant el braçalet, va retornar l’Espanyol a Primera Divisió.

Martin Braithwaite: 7 INSISTENT

Va buscar sense descans un gol que no va arribar, però que afortunadament no va ser necessari.

Brian Oliván: 6 REVULSIU

Va aportar frescor a la banda esquerra, frenant les internades de Viti.

Víctor Ruiz: 5 RECURS

Va sortir per aguantar el resultat i a penes va haver d’intervenir. Bon senyal.

Álvaro Aguado: 5 PRECIPITAT