L’Espanyol li organitza un partit homenatge a Fernando Molinos

El RCD Espanyol organitza per al dissabte 20 d’abril a les 17 hores un partit homenatge a Fernando Molinos, exjugador perico durant onze temporades. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta. Aquí el comunicat del club:

“Aquest pròxim dissabte, a les 17.00 hores, organitzat per la Fundació del RCD Espanyol, se celebrarà en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, un partit amistós de reconeixement i homenatge a Fernando Molinos (01/08/1950), exjugador del primer equip durant onze temporades (1973-1984), expresident de l’Agrupació de Veterans, exdirector general del RCD Espanyol i ex CEO amb els presidents Francesc Perelló i Dani Sánchez Llibre; i exvicepresident durant el mandat de Ramón Condal.

Molins, una de les grans llegendes blanc-i-blaves (és el sisè jugador del club amb més partits oficials disputats), no sols va ser un dels referents en el terreny de joc, sinó que també va prosseguir amb una dilatada carrera professional en els diferents càrrecs executius que va exercir en l’organigrama organitzatiu i operatiu del club.

El partit amistós d’homenatge al migcampista blanc-i-blau enfrontarà a dos combinats: el format per ‘Amics de Molins’ contra una selecció dels ‘Veterans del RCD Espanyol’. L’entrada serà lliure”.

Font: RCD Espanyol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *