CEDITS | L’Osasuna B de Max Svensson va guanyar davant el CE Sabadell i Joselu Mato va ser titular en lliga

Els cedits del RCD Espanyol continuen tenint minuts en els seus respectius equips. Max Svensson va ser titular i l’Osasuna B va guanyar per a agafar aire. Joselu Mato, l’altre cedit, va tenir doble jornada en la setmana. Primer el Manchester City el dimecres en Champions League (3-3) i després el RCD Mallorca en Lliga (0-1).

Max Svensson és titular en la victòria de l’Osasuna B

L’ariet perico cedit durant aquesta temporada a l’equip vermellot torna a ser titular després de portar dos partits seguits veient porta. No obstant això, malgrat que el seu equip va guanyar davant el CE Sabadell per 2-0, Max no va tenir molta transcendència en el joc, sent substituït en el 77′ pel seu company Jorge Aguirre. L’Osasuna B, amb aquesta victòria, torna a agafar aire en la classificació i deixa enrere la zona de descens amb tres punts per damunt.

Joselu Mato, doble partit en la setmana passada

Joselu va tenir una de freda i una de calenta en aquesta setmana. El Reial Madrid CF, davant el seu important partit davant el Manchester City en els quarts de final de la Champions League, va alinear a l’ariet perico en els quatre últims minuts per a donar-li descans a Vinicius Jr i perdre temps en aquest partit, on el resultat va ser de 3-3, deixant-lo tot obert per a la volta en l’Etihad Stadium en aquest dimecres dia 17 d’abril.

D’altra banda, el davanter va ser titular en lliga i va jugar els 90′ davant el RCD Mallorca, on no va aconseguir marcar gol, però el seu equip va guanyar per 0-1 -gol de Aurélien Tchouaméni– i afermar més encara aquest primer lloc en la classificació de lliga.

Joselu Mato té dos partits per davant d’alt nivell

El pròxim partit del Reial Madrid CF -on Joselu Mato partirà de suplent amb total seguretat- serà davant el Manchester City aquest dimecres 17 d’abril, com s’ha esmentat anteriorment, en el qual és el partit més important de la temporada perquè el club blanc continuï viu en Champions League. A més, el davanter jugarà el diumenge a les 21 hores el clàssic davant l’FC Barcelona en la respectiva jornada de lliga, on segurament també partirà de suplent, però tindrà bastants minuts en la segona meitat.