Manolo González, després del partit davant el Reial Valladolid: “Toca remar fins al final com sigui”

Cinc empats consecutius porta l’equip de Manolo González, que només ha estat capaç de realitzar una xutada a porta en el nou Estadi José ZorrillaPere Milla gairebé al final del partit-. El tècnic ha comparegut en roda de premsa per a explicar el mal partit que ha ofert l’equip: “En partits d’aquest tipus no pots fingir un penal amb targeta groga. Ens hem quedat amb 10 i això condiciona tot el partit”.

Avui no hem vist un equip que volgués guanyar

“Quan arribem a tres quarts no sé el motiu, però no les acabem bé. Arribem bé, però fa la sensació que no. En l’àmbit defensiu hem controlat bé al rival”. A més, Manolo comenta l’actuació arbitral: “El tema arbitral té tela. Són detalls que condicionen molt. 45 minuts amb un menys amb un rival que estreny molt. En partits d’aquest tipus no pots fingir un penal amb targeta groga. Ens hem quedat amb 10 i això condiciona tot el partit”.

L’ànim de l’equip és el millor per a afrontar aquests tres partits que falten

“Si aquest equip estigués mort, amb tot el que ha passat en aquest partit, l’equip es deixa anar. Aquest equip no està mort. L’equip està fotut. L’equip no ha pogut disputar la segona part per tot el que ha passat”.

Els canvis de Jofre Carreras, Óscar Gil i José Gragera

“Tres canvis obligats. Jofre esperem que no sigui res, Gragera és el cop i Óscar Gil és per inactivitat”.

Com afrontar aquests tres partits

“Intentar forçar i intentar quedar el més amunt possible, si no podem quedar en ascens directe”.

La sensació de l’afició amb tants empats

“L’afició és vital. Òbviament necessitem que ajudin. Pujar de categoria és un bé comú. Toca remar fins al final com sigui”.

Sobre Javi Puado

“Bé, en principi arribarà bé a la setmana que ve. Tenia una molèstia en el final de l’esquena. No estava en condicions d’aguantar 90 minuts. Pacheco també estava tocat”.

Els jugadors es miren els partits i els resultats. Com tots els equips. I és el final. Òbviament el resultat

Penal a favor del Reial Valladolid revisat a la sala VAR

“No vull parlar molt del tema arbitral. Per a mi no és penal. És una acció que es pot evitar. De fet, ho anul·la perquè ho ha vist bastant clar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *