OPINIÓ | Juan José Caseiro: “Futbol sotsobra”

L’opinió de Juan José Caseiro després del Valladolid – Espanyol:

Hi ha dades que són història; empatar 17 vegades ho van fer en 1984 Karpov contra Kasparov, en aquella batalla escaquística de dos genis, que per les notícies ens arribava des de Moscou. No obstant això, fer-ho en aquesta Hypermotion només ha servit per a mostrar que quan no et dona per a guanyar, això és el màxim al fet que pots aspirar.

Ni el llanço en una sortida mal mesurada va penalitzar un Joan que sali com a autor material del punt; després d’una primera part d’incògnit, Óscar Gil va deslligar l’ensopiment del perico; amb un Sergi típic, en el centre va sobresortir Cabrera deslligat en la passada i a anar a l’atac; Brian, de nou, va apostar tot al nervi que li caracteritza.

Un espès Gragera que s’està convertint en col·leccionista de grogues; a Aguado la pressió li fa un futbolista sota mínims i Nico es va ficar el solet on no el demanen.

La bola en el turmell de Jofre mereixia revisió de VAR; Gastón no va tenir repercussió per a fonamentar la seva segona titularitat i Braithwaite va voler anar sol a la guerra que va donar a entendre el dimecres en roda de premsa.

El bloc de canvis va començar amb Roca, per davant de vaques sagrades; Keidi per a donar presència a l’inexistent centre del camp al costat de Milla, autor de l’únic xut entre pals. Bauza va llegir ràpid el partit i també el va fer Víctor i si no em fio d’un jugador que entra mastegant xiclet, el d’Esplugues va complir amb l’esperat.

Un colíder que no feia por i el màxim aspirant a l’ascens incapaç de xutar al porter rival. Aquest Valladolid – Espanyol només ho vam veure els molt cafeters i els aficionats de tots dos equips. Sí, l’arbitratge ha condicionat, en la mateixa proporció que sortir al camp a fer el Don Tancredo. Hem inventat el futbol sotsobra, que segons a l’hora que es jugui, actua com un sedant que et deixa paralitzat. I ja van unes quantes vegades.

Juan José Caseiro

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *