La21 | Resultats del cap de setmana a les categories inferiors de l’Espanyol

Cinc equips han aconseguit entrar en les semifinals de la Copa Catalunya. A més, a La21 Femenina, el Juvenil B s’ha proclamat campió de lliga aquest cap de setmana després d’una gran temporada de les periques

Cinc equips han aconseguit entrar en les semifinals de la Copa Catalunya. A més, a La21 el futbol base del RCD Espanyol ha disputat diferents partits aquest cap de setmana. A més, hi ha hagut el torneig de la Copa Catalunya, on el Juvenil B va guanyar en quarts de final al CF Amposta amb dos gols de Lluc Castell. D’altra banda, el Cadet A va caure as penals després d’empatar a tres gols, igual que l’Aleví B.

Pel que fa a altres tornejos, el Cadet B ha quedat subcampió del torneig San Mauro i l’Infantil B igual, però al torneig Vic Riuprimer. Pel que respecta a l’Aleví A i B, han aconseguit arribar a quarts de final i el prebenjamí a semifinals.

A La21 Femenina tenim campiones de lliga

El Juvenil B de La21 Femenina s’ha proclamat campió de lliga després de la incompareixença del Turó Club Esportiu. A més, l’Infantil A va guanyar al Bon Pastor AE per 6-0 i l’Aleví A li va endossar un 1-15 al Premià Club Esp, com a resultats més destacats d’aquest cap de setmana.