LaLiga Hypermotion: L’Espanyol, que dorm segon a sis punts del líder, molt pendent dels partits d’Eibar i Elche

L’Espanyol afrontava aquesta 32a jornada de LaLiga Hypermotion rebent en el Stage Front Stadium al CD Tenerife, en el primer partit a casa de Manolo González com a ocupant de la banqueta blanc-i-blava. El conjunt blanc-i-blau, que la passada jornada va finalitzar en la tercera posició de la taula amb 52 punts, un menys que l’Eibar , segon, i a quatre de distància del primer, el Leganés, necessitava el triomf i esperar que els dos equips amb els quals manté una lluita directa, Elche i Eibar, es deixin punts aquest jornada.

Els gols en el Stage Front Stadium han trigat a arribar: primer feia justícia al vist sobre el terreny de joc José Gragera, posant per davant als blanc-i-blaus; però poc ha durat l’alegria per a la parròquia perica, quan Sergio González rematava de cap des del centre de l’àrea una assistència de Nacho Martínez amb un centre a l’àrea després d’un servei de cantonada. Repartiment de punts (1-1) insuficient per a un Espanyol que dorm segon, amb 53 punts, a sis del lideratge, i a l’espera del que fan demà els seus rivals directes.

Abans, el líder, el Leganés, jugava en el camp del Vila-real B. Durant molts minuts el conjunt pepinero ha anat per darrere en el marcador, però en només dos minuts remuntar han aconseguit el punt inicial de Forés. Sergio González va signar les taules en recollir un rebutgi d’Iker Álvarez després d’una gran parada a un cop de cap de Miguel, i Jorge Sáenz en el minut 84 donava els conjunts al quadre del sud de Madrid en rematar una falta penjada per Raba. El Leganés continua ferm al capdavant de la taula ara amb 59 punts.

Els partits més destacats dels rivals directes de l’Espanyol en la jornada 32 de LaLiga Hypermotion

Un duel en el cim del qual estarà molt pendent l’Espanyol és el Valladolid – Eibar. Els val·lisoletans es troben a un punt dels llocs de playoff i arriben a aquest partit en un moment irregular, mentre que el conjunt armero travessa una dinàmica similar al seu rival, però va ser capaç de guanyar el seu últim partit davant el Villarreal B (2-0).

Un altre dels partits clau aquesta jornada és el Llevant – Elche. El que molts consideren és l’equip més forma del campionat, el conjunt franjaverd, ha aconseguit assaltar els llocs d’ascens directe gràcies a encadenar 4 victòries consecutives. No obstant això, els il·licitans visiten un estadi que se’ls dona especialment malament, en el qual han perdut en les seves 12 últimes visites en Segona divisió. Els granota, que encadenen tres partits invictes, però solament han pogut sumar dos triomfs en tot 2024, no poden deixar escapar un punt més si volen continuar aspirant al playoff d’ascens.